Θα παρουσιάζει εκπομπή στην ΕΤ3!

Με πέντε νέες εξωτερικές παραγωγές από τις οποίες η ακριβότερη κοστολογείται στα 14.000 ευρώ συν ΦΠΑ, η…
ΕΤ3 χτίζει το πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2011. Κατόπιν διαβουλεύσεων με παραγωγούς και αλλεπάλληλων αιτημάτων για περικοπές στα προτεινόμενα μπάτζετ, η διοικούσα επιτροπή της ΕΤ3 που σημειωτέον αναμένεται να αντικατασταθεί σύντομα, ενέκρινε το πρόγραμμα που θα παραδώσει.

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ «Παλιές και νέες πατρίδες» που εστιάζει στην ιστορία αλλά και στο σήμερα του Ποντιακού Ελληνισμού. Το ντοκιμαντέρ, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα, θα παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Τάσος Παλαντζίδης. Το κόστος θα φτάσει τα 14.000 ευρώ συν ΦΠΑ για καθένα από τα 25 επεισόδια που εγκρίθηκαν. Στο Αιγαίο ταξιδεύει η έτερη νέα παραγωγή της ΕΤ3 με τίτλο «Μπλε γραμμή».

Η εκπομπή, που θα φέρει τη σφραγίδα του σκηνοθέτη του Μπουκιά και συχώριο Κώστα Αυγέρη, θα κινείται με ψαροκάικα, ιστιοπλοϊκά και βάρκες από την Πάρο και τη Λήμνο έως τους Παξούς. Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Εύα Θεοτοκάτου, την οποία γνωρίσαμε στο Mad TV.

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν ακόμη τρεις εκπομπές το ντοκιμαντέρ «Τόποι ζωής, τόποι ιδεών» του Γιώργου Κεραμιδιώτη, Το τρίτο μάτι, του Κώστα Εφραιμίδη με οικολογικό ενδιαφέρον, αλλά και ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Χωρίς αυτοκίνητο. Το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι ο παρουσιαστής θα κάνει πράξη τον τίτλο, διασχίζοντας όλη τη χώρα με τα… πόδια.

Πλην της εκπομπής του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, το κόστος των υπόλοιπων ντοκιμαντέρ δεν ξεπερνά τα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Για οικονομικούς λόγους εκτός αέρα μένει τελικά το καθημερινό μαγκαζίνο με τον Ευτύχη Μπλέτσα, καθώς ο παραγωγός αρνήθηκε να κατεβάσει το μπάτζετ στα επίπεδα που ζήτησε η διοίκηση, δηλαδή στα 3.200 ευρώ ανά επεισόδιο.

πηγή: panoramapress.gr

 

Advertisements

Posted on Νοέμβριος 29, 2010, in πολιτισμός, τηλεόραση. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θα παρουσιάζει εκπομπή στην ΕΤ3!.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: