Το νέο Twitter.com είναι app, χαμόγελα σε όλους

Ο Εvan Williams το είχε ανακοινώσει κατά την διάρκεια του Chirp, στόχος του Twitter ήταν να μετατρέψει το web interface σε Twitter app κάτι που έγινε πριν από μερικές μέρες. Η νέα έκδοση του Twitter.com που σταδιακά γίνεται διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, εκτός από το νέο UX με την ενσωμάτωση βίντεο και φωτογραφιών, έχει μετατραπεί σε ένα Twitter app. Πρακτικά αυτό σημαίνει δύο πράγματα.

Το Twitter.com βασίζεται πλέον στο Twitter API όπως και κάθε άλλο application που διατίθεται προς χρήση δωρεάν ή επί πληρωμή. Με λίγα λόγια η εταιρεία χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια δομικά συστατικά όπως και χιλιάδες developers.

Η εξάρτηση του Twitter.com από το Twitter API σημαίνει ότι όταν κάτι δεν πάει καλά στους servers που εξυπηρετούν τα requests των Twitter apps τότε το Twitter.com δεν θα λειτουργεί όπως χιλιάδες άλλα Twitter apps. Για αυτό τον λόγο το Twitter αποφάσισε όχι μόνο να βελτιώσει την κατάσταση με επιπλέον 40 patches αλλά να φροντίσει να σταθεί ύψος των περιστάσεων ώστε να τα βγάλει πέρα για τον ίδιο του τον εαυτό.

Πως θα είναι το νέο Twitter θα το δείτε στην συνέχεια.

πηγή: pestaola.gr

Posted on Σεπτεμβρίου 21, 2010, in παγκόσμιος ιστός. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το νέο Twitter.com είναι app, χαμόγελα σε όλους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: