Η Apple παρουσίασε το νέο iPod Touch.

Τώρα με Facetime, υψηλής ευκρίνειας οθόνη, HD εγγραφή video & Game Center.

Tο νέο iPod touch έχει ενσωματωμένα όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που έχει στη διάθεσή της η Apple, τα οποία αποβλέπουν στην βελτίωση της διασκέδασής σας! Μοιραστείτε όμορφες στιγμές με φίλους σας, με το FaceTime, τραβήξτε HD video, ή παίξτε παιχνίδια, στην νέα οθόνη του iPod touch, την υψηλότερης ανάλυσης οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε iPod!

FaceTime.
Η λειτουργία FaceTime στο νέο iPod touch σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας, με έναν εντελώς νέο τρόπο! Με ένα μόνο άγγιγμα μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας, κυριολεκτικά! Μπορείτε να συνδέσετε το νέο iPod touch σας, με ένα επίσης iPod touch τελευταίας γενιάς, ή με το iPhone 4, μέσω Wi-Fi.

Δύο κάμερες, δύο όψεις.
Το νέο iPod touch διαθέτει πλέον δύο κάμερες: μία στο μπροστινό μέρος, η οποία εστιάζει σε σας και μία στο πίσω μέρος, η οποία εστιάζει σε αυτό που είναι μπροστά σας. Η λειτουργία FaceTime σας επιτρέπει να εναλλάσσετε την εικόνα που μεταδίδετε, ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης βίντεο, πατώντας μόνο ένα κουμπί!

Οθόνη Retina.
Η οθόνη Retina είναι η οθόνη με την υψηλότερη ανάλυση που έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα σε iPod, με τέσσερις φορές περισσότερα pixel από τα iPod προηγούμενης γενιάς. Έτσι μπορείτε απολαμβάνετε γραφικά και εικόνες με εκπληκτική διαύγεια!

Εγγραφή και επεξεργασία video HD.
Πόσες φορές έχετε πει στους φίλους σας «Έπρεπε να το είχατε δει!»; Τώρα, με το νέο iPod touch, έχετε πάντα στη διάθεσή σας μια κάμερα για video υψηλής ανάλυσης. Απαθανατίστε στιγμές σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στoν προηγμένo αισθητήρα φωτισμού και επεξεργαστείτε και δημιουργήστε τα δικά σας video, με την νέα εφαρμογή iMovie!

Game Center.
Το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Με τη νέα εφαρμογή Game Center στο iPod touch μπορείτε να διαλέξτε μια επίλεκτη ομάδα φίλων για να παίξετε μαζί, να επιλέξετε να παίξετε αυτόματα εναντίον ατόμων που δεν γνωρίζετε, σε παιχνίδι με πολλούς παίκτες, να ρίξετε μια ματιά στα σκορ που έχετε πετύχει, ή να συγκρίνετε τις επιτυχίες σας με τους φίλους σας.

πηγή: isquare.gr

Posted on Σεπτεμβρίου 21, 2010, in apple, τεχνολογία, μουσική. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Apple παρουσίασε το νέο iPod Touch..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: