Άγγιξε με ένα νέο τρόπο το iPod nano. Με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής!

Το νέο iPod nano, με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch), έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύχρηστο και διασκεδαστικό! Είναι σχεδόν 50% μικρότερο, ώστε η μουσική να αποτελεί μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σας!

Η μουσική έχει μια εντελώς νέα αίσθηση
Το νέο iPod nano έχει σχεδιαστεί από την αρχή, με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch), την ίδια τεχνολογία που κάνει το iPhone, το iPad, και το iPod touch τόσο καταπληκτικά. Είναι πλέον το μισό σε μέγεθος και είναι ακόμη πιο εύχρηστο!

Μοναδικά χρώματα
Διαλέξτε ένα από τα έξι χρώματα του νέου iPod nano. Ανάμεσα σε ασημένιο, γκρι, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και φούξια, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Κινούμενες εικόνες
Τραβήξτε την προσοχή όλων με ένα καλλιτεχνικό σας άλμπουμ, τις φωτογραφίες σας, και το ανάλογο wallpaper, στην 1,5-ιντσών έγχρωμη οθόνη, ανάλυσης 240×240 pixel. Αν και είναι τόσο μικροσκοπικό, είναι εντυπωσιακό!

Ένα κλιπ που ελευθερώνει τις κινήσεις σας
Το νέο ενσωματωμένο κλιπ καθιστά πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας με συνοδεία μουσικής! Απλά τοποθετήστε το νέο iPod nano στο μανίκι, στο σακάκι, ή την τσάντα σας και απολαύστε τη διαδρομή σας.

Συνδεθείτε με τη μουσική
Με το ενσωματωμένο βύσμα 30-pin μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το iPod nano στο στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας, στα ηχεία του σπιτιού σας και σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τα iPod.

Ταιριάζει τέλεια στα δάχτυλά σας
Το νέο iPod nano είναι 46% μικρότερο, 42% πιο ελαφρύ, και 100% διαμορφωμένο για τεχνολογία Πολλαπλής Αφής. Έχει το τέλειο μέγεθος, ώστε η μουσική να γίνεται προέκταση των δακτύλων σας.

πηγή: isquare.gr

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 21, 2010, in apple, τεχνολογία, μουσική. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άγγιξε με ένα νέο τρόπο το iPod nano. Με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής!.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: