Έφτασε το iPhone OS 4.0 από την Apple

Την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Απριλίου, θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» της νέας έκδοσης του iPhone OS, σε περιορισμένο κύκλο, στα κεντρικά γραφεία τηςApple στο Cupertino της California.

Με κάθε νέα μείζονα έκδοση του λειτουργικού αναμένονται σημαντικές προσθήκες νέων λειτουργιών, κάτι που δημιουργεί αυξημένο ενδιαφέρον για την εκδήλωση της εταιρείας.

Οι λίγοι τυχεροί που θα λάβουν μέρος στην παρουσίαση, θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι, πόσα και ποια νέα features φέρνει το iPhone OS 4.0.

Πιθανές σημαντικές προσθήκες είναι το multitasking, η ενσωμάτωσηδιαφημίσεων, η προβολή eBooks στο στιλ του iPad και η βελτίωση της υποστήριξης εταιρικών πολιτικών διαχείρισης και ασφάλειας, ένας τομέας στον οποίο το iPhone υστερεί σημαντικά.

Ένα «τραβηγμένο» σενάριο που υποστηρίζουν κάποιοι αναλυτές, μιλά για προσθήκη Flash. Αυτό όμως, είναι κάτι που η Apple έχει αποκλείσει από καιρό, επιλέγοντας την HTML5.

πηγή: myplaisio.gr

Posted on Απρίλιος 6, 2010, in apple, τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έφτασε το iPhone OS 4.0 από την Apple.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: