Δείτε τη νέα διαφήμιση της Cosmote

Μετά τη διαφήμιση «Σήμα Καμπάνα» που άφησε εποχή κι έγραψε ιστορία, η Cosmote δημιούργησε μια νέα διαφήμιση που προβάλλει τα οφέλη των Απεριόριστων Συμβολαίων της Cosmote.

Δύο κλασικές γιαγιάδες της επαρχίας κάνουν την εμφάνισή τους κι αρχίζουν να συζητούν για το πόσο αποδοτικές είναι οι… κατσίκες τους; Δηλαδή πόσο γάλα βγάζουν κι αν είναι αρκετό. Η γιαγιά που έχει τις κατσίκες, για να τις παρουσιάσει στην άλλη γιαγιά, επιστρατεύει προβολέα, slides και γενικά κάνει μια πρώτης τάξεως παρουσίαση της πιο παραγωγικής κατσίκας. Το θέμα όμως είναι ότι οι κατσίκες, αν και μοιάζουν μεταξύ τους, δεν σημαίνει ότι έχουν και τις ίδιες επιδόσεις.  Έτσι, λοιπόν, και τα Συμβόλαια της Cosmote μπορεί  να μοιάζουν φαινομενικά με τα αντίστοιχα άλλων εταιρειών, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα πολύ καλύτερα. Απολαύστε παρακάτω το χιουμοριστικό κι έξυπνο βιντεάκι.

πηγή: mobile-news.gr

Advertisements

Posted on Φεβρουαρίου 14, 2010, in τεχνολογία, τηλεόραση, χιούμορ, κινητή τηλεφωνία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δείτε τη νέα διαφήμιση της Cosmote.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: