Δίκτυο καταστημάτων Multirama πρώτο σε πωλήσεις laptops

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος «Δες την ψηφιακά 2.0» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η Μultirama αναδεικνύεται πρώτη στην προτίμηση των φοιτητών, διαθέτοντας συνολικά 5.230 laptops, επιτυγχάνοντας μερίδιο που φτάνει το 30%.

Το πρόγραμμα «Δες την ψηφιακά 2.0» παρείχε το δικαίωμα απόκτησης νέου φορητού προσωπικού υπολογιστή στο 25% των νεοεισαχθέντων φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 σε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ/ΤΕI στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη βαθμολογία εισαγωγής.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Multirama είχε έρθει πρώτη σε πωλήσεις net books σε μαθητές της Α’ Γυμνασίου έχοντας διαθέσει παραπάνω από 35.000 net books. Οι δύο συνεχόμενες πρωτιές της Multirama στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής της κυβέρνησης και του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», τιμούν ιδιαίτερα την εταιρία και επιβεβαιώνουν τη στρατηγική της για εξειδίκευση και παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους καταναλωτές.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Κώστας Τσαγκανός Διευθύνων Σύμβουλος της Multirama, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που έδειξαν στα καταστήματα Multirama. Η επιλογή τους μας τιμά ιδιαίτερα και παράλληλα επιβραβεύει το σύνολο των προσπαθειών που πραγματοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα του PC Expert της πληροφορικής. Η Multirama θα συνεχίσει να στηρίζει αντίστοιχα προγράμματα και να προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση».

Posted on Φεβρουαρίου 9, 2010, in τεχνολογία, δελτία τύπου. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δίκτυο καταστημάτων Multirama πρώτο σε πωλήσεις laptops.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: