20 τόνους τρόφιμα στέλνει η Ελληνική Αστυνομία στην Αϊτή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Αστυνομία, συμμετέχοντας στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που οργανώνει η Χώρα μας για την Αϊτή, αποστέλλει 20 τόνους τρόφιμα.

Το κόστος για την αγορά των τροφίμων αυτών καλύπτεται ουσιαστικά από χρήματα των Ελλήνων Αστυνομικών, καθώς προέρχεται από τα πρατήρια, τις λέσχες σίτισης προσωπικού κ.λ.π. και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Η διαδικασία αποστολής οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τον Οργανισμό «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Χθες το βράδυ αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος το οποίο μεταφέρει την ανθρωπιστική βοήθεια στην Αϊτή.

Η πράξη αυτή αποτελεί «μία έκφραση ειλικρινούς συμπαράστασης των Ελλήνων Αστυνομικών προς τον πολύπαθο αυτό λαό», υπογράμμισε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος, Ελευθέριος Οικονόμου, σε επιστολή που έστειλε στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Advertisements

Posted on Φεβρουαρίου 8, 2010, in πολιτισμός, δελτία τύπου, ελλάδα, κόσμος. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 20 τόνους τρόφιμα στέλνει η Ελληνική Αστυνομία στην Αϊτή.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: