Επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα από την Apple

Ένα πάγιο αίτημα πολλών χρόνων γίνεται επιτέλους πραγματικότητα από την Apple, με την δημιουργία εξελληνισμένης ιστοσελίδας στο apple.com.

Επιτέλους και οι Ελληνες μπορούμε να νιώθουμε ικανοποιημένοι που μετά από τόσα χρόνια, αποκτήσαμε επίσημη ιστοσελίδα στην γλώσσα μας από την Apple. Η ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκεται στο www.apple.com/gr/ και περιλαμβάνει τα κυριότερα προϊόντα, υπηρεσίες και υποστήριξη της Apple, σε μια σειρά από σελίδες που ακολουθούν την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη κρίνεται σημαντική, αφού καταδεικνύει πως η εταιρία έχει αρχίσει να υπολογίζει σε μεγάλο ποσοστό την αγορά της χώρα μας από την μία μεριά, κι από την άλλη θα μας παρέχει την δυνατότητα για άμεση ενημέρωση των υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών προϊόντων της, στην μητρική μας γλώσσα. Να σημειώσουμε πως ορισμένοι σύνδεσμοι εξακολουθούν να παραπέμπουν σε αγγλικές ιστοσελίδες, κυρίως στο τμήμα της υποστήριξης. Οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν σωστά στην Ελληνική γλώσσα για το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών από την Apple, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους.

Θα έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να παραπέμπουμε κι εμείς πλέον στις Ελληνικές σελίδες της Apple όταν πρόκειται για τα προϊόντα της κι ας ελπίσουμε πως αυτό το βήμα θα αποτελέσει εφαλτήριο για περισσότερα, όπως την απόκτηση ενός Apple online store. Περιηγηθείτε λοιπόν στις ανανεωμένες σελίδες της Apple, για να πάρετε μια γεύση.

πηγή: maclife.gr

Advertisements

Posted on Ιανουαρίου 22, 2010, in apple, παγκόσμιος ιστός, τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα από την Apple.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: