Σε 60 πόλεις το CONN-X TV

Σε δέκα ακόμη περιοχές διατίθεται το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ. Σε λιγότερο από 10 μήνες, η διαθεσιμότητα του Conn-x TV επεκτάθηκε πανελλαδικά, φέρνοντας την τηλεόραση της νέας εποχής σε 60 περιοχές στο τέλος του 2009. Γνωρίστε τώρα και εσείς το Conn-x TV και αποκτήστε τον έλεγχο της δικής σας ψυχαγωγίας και ενημέρωσης!
Αναλυτικά, οι περιοχές διάθεσης του Conn-x TV είναι:
Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Πειραιάς, Αγ. Νικόλαος, Θήρα, Λάρισα, Πρέβεζα, Αθήνα, Ιωάννινα, Λειβαδιά, Πτολεμαΐδα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λευκάδα, Πύργος, Αμαλιάδα, Καλαμάτα, Μεσολόγγι, Ρέθυμνο, Άργος, Καρδίτσα, Μύκονος, Ρίο, Άρτα, Καστοριά, Μυτιλήνη, Ρόδος, Βέροια, Κατερίνη, Νάξος, Σέρρες, Βόλος, Κέρκυρα, Νάουσα, Σύρος, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Ναύπλιο, Τρίκαλα, Γρεβενά, Κινέττα, Ξάνθη, Τρίπολη, Δράμα, Κοζάνη, Ξυλόκαστρο, Φλώρινα, Έδεσσα, Κομοτηνή, Οινόφυτα, Χαλκίδα, Ζάκυνθος, Κόρινθος, Πάρος, Χανιά, Ηράκλειο, Κως, Πάτρα, Χίος.
Επιπλέον, από τον Σεπτέμβριο, το Conn-x TV διατίθεται σε όλες τις ταχύτητες Conn-x, 2, 8 ή 24 Mbps. Έτσι, οι συνδρομητές Conn-x των παραπάνω περιοχών, ανεξαρτήτως ταχύτητας, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας IPTV, που μόνο ο ΟΤΕ προσφέρει σε τόσο διευρυμένη κλίμακα πανελλαδικά και με τόσο πλούσιο περιεχόμενο, καλύπτοντας τις προτιμήσεις κάθε κοινού.
Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής
Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής γραμμής και της ευρυζωνικής σύνδεσης.
Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:
– περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo) που περιλαμβάνουν και τα τρία αποκλειστικά κανάλια του Conn-x TV με αθλητικό περιεχόμενο.
– Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να ενοικιάσει για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.
Αναλυτικά, οι τιμές διάθεσης της υπηρεσίας περιλαμβάνουν:
Conn-x TV (τηλεοπτικά κανάλια) + Film Club, 15 ευρώ /μήνα
Film Express (ενοικίαση ταινιών) 1,00 ευρώ 4,50 ευρώ ανά ταινία, ανάλογα με την ταινία
WiFi modem/router, Δωρεάν
Αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο, Δωρεάν
Αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο, 99 ευρώ.
Ο αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως το «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Pause TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).
Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xTV.gr και να παραγγείλουν το Conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

πηγή: gossip-tv.gr

Posted on Δεκέμβριος 31, 2009, in τεχνολογία, τηλεόραση, ελλάδα. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σε 60 πόλεις το CONN-X TV.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: