Φήμες: Tablet από την Apple – Ερχεται!

Όλες οι φήμες των τελευταίων ημερών καταδεικνύουν πως η παρουσίαση του Apple Tablet βρίσκεται καθ’ οδόν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρουσιαθεί τον Ιανουάριο.

Αρχικά οι Financial Times αναφέρουν πως η Apple πρόκειται να φιλοξενήσει ένα special event για τις 26 Ιανουαρίου 2010 στο Yerba Buena Center, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά η εταιρία έχει νοικιάσει τον χώρο για αρκετές ημέρες πρός τα τέλη του μηνός.

Μία ακόμη φήμη θέλει την Apple να έχει επικοινωνήσει με επιλεγμένους προγραμματιστές, προκειμένου να προετοιμάσουν τις εφαρμογές τους για ένα σχετικό demo. Οι εφαρμογές θα πρέπει να υποστηρίζουν πλήρη οθόνη μεγαλύτερου μεγέθους κι όχι την διάσταση 320 x 480 του iPhone/iPod touch, παραπέμποντας έτσι στο φημολογούμενο tablet. Λέγεται μάλιστα πως η παρουσίαση του Ιανουαρίου θα είναι μόνο ένα demo, με την συσκευή να γίνεται διαθέσιμη αργότερα εντός του τρέχοντος έτους, πιθανώς στην διάρκεια του WWDC ’10.

Τέλος μία ακόμη αναφορά από τον Nick Bilton για το blog των New York Times, λέει πως η Apple αν και δουλεύει αρκετά χρόνια σε διάφορα projects τύπου tablet, τελικά φαίνεται να το έχει πετύχει, με τον Steve Jobs να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Μια πηγή απεκάλυψε στον Bilton πως θα ενθουσιαστούμε από τον τρόπο που αλληλεπιδρά ο χρήστης με το tablet.

Αν όλα αυτά έχουν βάση και οι φήμες επαληθευτούν, πάμε για ένα πολύ «θερμό» Ιανουάριο αν και θα βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.

πηγή: maclife.gr

Posted on Δεκέμβριος 28, 2009, in apple, τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φήμες: Tablet από την Apple – Ερχεται!.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: