Από 6 Νοεμβρίου Μπάσης-Ανδρεάτος στο «Μικρό Κεραμεικό»

picture.μπάσης - ανδρεάτος

Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο «Μικρό Κεραμεικό», έναν άνετο και «ζεστό» χώρο που πληροί όλες τις σύγχρονες προ διαγραφές.
Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες χειμερινές σαιζόν που προηγήθηκαν στην Αθήνα. Έχοντας στις αποσκευές του ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες (συνεργασίες με τη Γιώτα Νέγκα και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης – συναυλίες στο Λονδίνο, το Ηρώδειο και όλη την Ελλάδα), τον τελευταίο του δίσκο «Από το Βυζάντιο στο Σήμερα» να ξεχωρίζει και την επικείμενη ενδιαφέρουσα δισκογραφική συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Δημήτρης Μπάσης είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις στο Μικρό Κεραμεικό μαζί με το Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος διαθέτει τα χαρακτηριστικά του λαϊκού τραγουδιστή. Από το 1985 που ξεκίνησε το τραγούδι έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη κ.α. Τα προσεκτικά του βήματα στο τραγούδι και στη μουσική εδραίωσαν την παρουσία του στην καρδιά του κόσμου. Μαζί τους η σπουδαία τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη, η οποία συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Δημήτρη Μπάση, καθώς και η ταλαντούχα Κωνσταντίνα Χρήστου.

Παρασκευή, Σάββατο: 23:00 – Κυριακή μεσημέρι: 14:00
Τιμές: Φιάλη ουίσκι 100 ευρώ, κρασί 50 ευρώ – Κυριακή μεσημέρι 35 ευρώ ανά άτομο με φαγητό και δωρεάν κρασί

«Μικρός Κεραμεικός»
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Κεραμεικός Τηλ.: 210 5222222

πηγή:  nuxtoskopio.blogspot.com

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 29, 2009, in μουσική. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Από 6 Νοεμβρίου Μπάσης-Ανδρεάτος στο «Μικρό Κεραμεικό».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: