Οι τέσσερις (4)

Άλκης-Πέτρος-Βασίλης-Άρης…  4άντρες. 4 αδέλφια ή αλλιώς 4εποχές, όπως έλεγε η μητέρα τους όταν ήταν παιδιά. 4διαφορετικοί τύποι αντρών με διαφορετικές ζωές, διαφορετικές γυναίκες και καριέρες, διαφορετικά θέλω και πρέπει. Αυτό που τους ενώνει και παράλληλα τους χωρίζει είναι η οικογένειά τους.

Μία οικογένεια φαινομενικά άψογη. Όλα θα ανατραπούν και η άψογη οικογένεια θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη με την αληθινή ζωή. Αλήθειες που δεν παραδεχόμαστε, λάθη που κουβαλάμε, σκέψεις που κάνουμε, σχέσεις που χρειαζόμαστε και έρωτες που ονειρευόμαστε να ζήσουμε. Τι γίνεται όταν ανακαλύπτουμε πως τελικά στη ζωή μας θέλουμε άλλα από αυτά που νομίζαμε; Είναι αργά για αλλαγή πλεύσης; Αρκεί ένα απρόσμενο γεγονός και οι ζωές των 4αντρών θα ελευθερωθούν για πάντα.ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν:
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Νένα Μεντή, Νίκος Κουρής, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Δανάη Σκιάδη, Κατερίνα Διδασκάλου, Πάνος Μουζουράκης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Άννα Μονογιού, Έμιλυ Κολιανδρή, Μένη Κωνσταντινίδου, Γιώργος Ζιόβας και η Ζέτα Μακρυπούλια.
Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέπας – Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Εκτέλεση Παραγωγής: ON Productions

Δείτε περισσότερα βίντεο εδώ.

Επισκεφθείτε το επίσημο blog της σειράς.

Επίσημη σελίδα της σειράς: Οι τέσσερις

πηγή: megatv.com

Posted on Οκτώβριος 3, 2009, in τηλεόραση. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι τέσσερις (4).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: