Καινούργιο ποντίκι από την Apple;

picture.new apple mighty mouse touch

Οι φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν την Apple να ανανεώνει το Mighty Mouse, παρουσιάζοντας ένα καινούργιο ποντίκι με λειτουργίες αφής.
Το καινούργιο ποντίκι της Apple που θα αντικαταστήσει το Mighty Mouse και πιθανώς θα παρουσιασθεί μαζί με τους ανανεωμένους iMac, φαίνεται να εγκαταλείπει την προβληματική μπίλια του scrolling και να υϊοθετεί εξελιγμένες λειτουργίες αφής. Το νέο ποντίκι αναμένεται να λειτουργεί με χαρακτηριστικά όπως η αναγνώριση αφής πολλαπλών σημείων, τα οποία αναφέρονται σε πρόσφατες πατέντες που έχει καταθέσει η Apple.
Επίσης η ιστοσελίδα engadget αναφέρει πως η Apple έχει καταθέσει σχετικές πληροφορίες στην επιτροπή FCC των ΗΠΑ για την έγκριση ενός καινούργιου bluetooth πληκτρολογίου και ποντικιού, παραθέτοντας και σχετικά σχεδιαγράμματα. Το πιθανότερο είναι το καινούργιο ποντίκι να μην έχει την πλαστική εμφάνιση του Mighty Mouse και να υϊοθετήσει το αλουμίνιο ως υλικό προκειμένου να συνδυαστεί και με τους καινούργιους Mac. Ακόμη αναμένεται το καινούργιο hardware σε συνδυασμό και με το ανάλογο software, να παρουσιάσει βελτιωμένη εμπειρία scrolling.

πηγή: maclife.gr

Posted on Οκτώβριος 3, 2009, in apple, τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καινούργιο ποντίκι από την Apple;.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: