Η Forthnet θα αγοράσει την Wind Hellas;

picture.wind+tellas+q-telecom+forthnet

Ήταν γνωστό ότι η Wind Hellas είχε βγει στην αγορά για ψώνια αλλά το γεγονός ότι η Forthnet έχει καταθέση μη δεσμευτική προσφορά έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι γνωστό το ποσό που προσφέρει η Forthnet στην Wind, ούτε αν θα καταλήξουν σε συμφωνία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Wind έπρεπε να κάνει κάτι μέχρι σήμερα.

Αν προχωρήσει η συμφωνία, η Forthnet θα αγοράσει μεγάλος μέρος ή ολόκληρη την βάση χρηστών της Wind σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία και φυσικά internet. Παρέα θα έρθει και το μεγάλο χρέος της Wind που με κάποιο τρόπο θα πρέπει να διαχειριστεί έστω και λογιστικά η Forthnet ώστε η επιθετική πολιτική εξαγορών να βγει σε καλό. 3.2 δισεκατομμύρα ευρώ χρέος δεν είναι λίγα λεφτά.

Αν τελικά κλήσει η συμφωνία η βρεθεί μια φόρμουλα συνεργασίας η Forthnet εκτός από το χρέος της Wind θα πρέπει να διαχειριστεί την αναξάρτητη Q Telecoms, την Tellas και φυσικά τους συνδρομητές κινητής της Wind παρέα με την πρόσφατη εξαγορά της Nova και τις υπηρεσίες internet και τηλεφωνίας που ήδη προσφέρει η Forthnet.

πηγή: pestaola.gr

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 3, 2009, in τηλεόραση, κινητή τηλεφωνία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Forthnet θα αγοράσει την Wind Hellas;.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: