Στη MIG το σήμα «Μακεδονικές Αερογραμμές»

picture.μακεδονικές αερογραμμές

Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας με έδρα την Θεσσαλονίκη και την ονομασία «Μακεδονικές Αερογραμμές» θα προχωρήσει η Olympic Air. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τη Θεσσαλονίκη,στη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της Olympic Air, η MIG έχει στην κατοχή της κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα με τον τίτλο «Μακεδονικές Αερογραμμές». «Έχουμε πάρει κωδικούς και κανείς δεν μπορεί να πετάξει με αυτό το όνομα», τόνισε ο κ. Βγενόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η δημιουργία των «Μακεδονικές Αερογραμμών» έχει ως στόχο να καλυφθούν σύντομα οι επιχειρηματικές και τουριστικές ανάγκες της περιοχής. Πρόσθεσε επίσης ότι την άλλη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με φορείς της Βόρειας Ελλάδος προκειμένου να συζητήσουν διαδικαστικά θέματα, ενώ όπως είπε, η νέα εταιρεία θα πετάξει σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες πτήσεις που θα κάνει η νέα εταιρία θα είναι προς Γερμανία και Άμστερνταμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «Μακεδονικές Άερογραμμές» θα τεθούν σε λειτουργία τους επόμενους 2-3 μήνες.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Βγενόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δημοσίου στην ΟΑ με μειοψηφικό πακέτο, σημειώνοντας ότι «θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας είτε μπει το Δημόσιο είτε όχι».

Ο πρόεδρος της MIG επανέλαβε ότι ιδιοκτήτες της Ολυμπιακής δεν είναι η MIG, αλλά όλοι οι Έλληνες που τόσα χρόνια στηρίζουν αυτή την εταιρεία.

Τέλος, αναφέρεται ότι στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την αντιπροσωπεία της Olympic Air υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλοι επίσημοι.

πηγή: freecity.gr

Advertisements

Posted on Οκτώβριος 1, 2009, in business. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στη MIG το σήμα «Μακεδονικές Αερογραμμές».

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: