Οι υπάλληλοι της Microsoft απειλούνται από …αιλουροειδή

picture.cougar

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα, φαίνεται όμως ότι τα κεντρικά γραφεία της Microsoft στην πολιτεία Washington δεν είναι απολύτως ασφαλή για το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Τις προηγούμενες ημέρες, δύο τουλάχιστον στελέχη της εταιρείας είδαν ένα κούγκαρ στον περίβολο των κτιρίων, γεγονός που υποχρεώσε τη διοίκηση να εκδώσει ανακοίνωση με συμβουλές για το πώς πρέπει να αντιδράσει κανείς σε περίπτωση που βρεθεί απέναντι σε ένα από αυτά τα αιλουροειδή.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση συνιστά στο προσωπικό απόλυτη ψυχραιμία στη θέα ενός κούγκαρ και αργά βήματα προς τα πίσω. Αν και τα κούγκαρ συνήθως αποφεύγουν τους ανθρώπους, είναι πιθανό να γίνουν επιθετικά σε περίπτωση που ενοχληθούν την ώρα που τρώνε.

Όπως είναι φυσικό, το κούγκαρ που επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία της Microsoft έδωσε αφορμή για αρκετά ανέκδοτα, τα οποία κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα στο Twitter. Από αυτά, ξεχωρίζει το tweet ενός χρήστης, ο οποίος ανέφερε ότι «η Microsoft στρατολόγησε το Cougar για να τα βάλει με το Snow Leopard [το νέο λειτουργικό της Apple]«.

πηγή: cnet.com

Posted on Σεπτεμβρίου 23, 2009, in τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι υπάλληλοι της Microsoft απειλούνται από …αιλουροειδή.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: