«Η Ελλάδα ψηλά» το νέο μήνυμα της Olympic Air

picture.olympic air

Με κεντρικό μήνυμα «Η Ελλάδα ψηλά» ξεκίνησε χθες το βράδυ το επικοινωνιακό λανσάρισμα της Olympic Air.

Στον αέρα βγήκαν ήδη δύο τηλεοπτικά σποτ με νοσταλγικό ύφος, στα οποία Έλληνες σε όλο τον κόσμο εκφράζουν τις ευχές τους για το νέο ξεκίνημα της αεροπορικής εταιρείας αλλά και την ανυπομονησία τους να πετάξουν και πάλι μαζί της. Η τηλεοπτική καμπάνια θα εμπλουτιστεί με αρκετά ακόμα τηλεοπτικά σποτ, ενώ στις Κυριακάτικες εφημερίδες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και η έντυπη επικοινωνία.

H through the line καμπάνια, στην οποία βασίζεται το επικοινωνιακό λανσάρισμα της Olympic Air, θα εξελιχθεί και θα κορυφωθεί μετά την 1η Οκτωβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει τις πτήσεις της η εταιρεία. Όσον αφορά στην online παρουσία της, από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι «στον αέρα» το νέο της site, ενώ η online καμπάνια θα ξεκινήσει μετά την 1η Οκτωβρίου.

Όπως είναι γνωστό το δημιουργικό κομμάτι του λογαριασμού χειρίζεται η Cream, τα media, Cream και Mass, ενώ τον ψηφιακό λογαριασμό, που περιλαμβάνει τη διαχείριση του web site και την online επικοινωνία, η Forthnet.

πηγή: marketingweek.gr

Posted on Σεπτεμβρίου 19, 2009, in business. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Η Ελλάδα ψηλά» το νέο μήνυμα της Olympic Air.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: