Μονόπολη με ταμπλό ολόκληρο τον πλανήτη

picture.monopoly city streets

Νέα online έκδοση της Μονόπολης αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις για τους επόμενους τέσσερις μήνες στους λάτρεις του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Στο νέο διαδικτυακό multi-player «Μonopoly City Streets», το οποίο αναπτύχθηκε από τη Hasbro σε συνεργασία με την Google και τέθηκε σε λειτουργία χθες, ολόκληρος ο πλανήτης μετατρέπεται σε ένα τεράστιο επιτραπέζιο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε παίκτης, ξεκινώντας με κεφάλαιο τριών εκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να αγοράσει οποιονδήποτε δρόμο, αφού μέσω του Google Earth και του Street View κάθε γωνιά της υφηλίου περιλαμβάνεται στο εικονικό «ταμπλό».

Στόχος του παιχνιδιού παραμένει ο ίδιος, δηλαδή να αναδειχθείτε ο πλουσιότερος παίχτης, όμως αυτή τη φορά μπορείτε να χτίζετε τα πάντα, από εξοχικά και σχολεία μέχρι κάστρα και ουρανοξύστες.

Οι κατασκευαστές του παιχνιδιού έχουν προσθέσει και κάρτες τύχης, οι οποίες επιτρέπουν στους παίχτες να… σαμποτάρουν τους γείτονές τους, χτίζοντας χωματερές, φυλακές ή ηλιακές φάρμες, ώστε να μειώνουν την αξία των γειτονικών ακινήτων. Οι αντίπαλοι θα έχουν την ευκαιρία να μετακινήσουν με μπουλντόζες τα παραπάνω «εμπόδια», πάλι μέσω της χρήσης καρτών τύχης.

Η Hasbro χαρακτηρίζει την online Μονόπολη ως ένα παιχνίδι, «κύριος στόχος του οποίου είναι η δημιουργία μιας αυτοκρατορίας κτιρίων σε μια ασύλληπτη κλίμακα και με μοναδικό σκοπό να γίνετε ο σπουδαιότερος μεγαλοεπιχειρηματίας που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος».

Το «Μonopoly City Streets» θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου του 2010, οπότε θα αναδειχθεί νικητής ο πλουσιότερος μεγιστάνας.

Επίσημο site: monopolycitystreets.com

πηγή: ethnos.gr

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 16, 2009, in παγκόσμιος ιστός, παιχνίδια. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μονόπολη με ταμπλό ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: