Η Logitech παρουσιάζει τη Logitech Portable Lapdesk N315

picture.logitech

Θέλετε να χρησιμοποιείτε το φορητό σας μαζί με ποντίκι όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να θυσιάζετε την άνεση σας αλλά και χωρίς να ταλαιπωρείστε από την θερμότητα; Τότε θα σας ταιριάξει απόλυτα η Logitech® Portable Lapdesk N315, η νέα βάση για φορητούς υπολογιστές που παρουσιάστηκε σήμερα από την Logitech.

picture.logitech4

Το μοντέλο αυτό είναι το τελευταίο της γκάμας των αντίστοιχων περιφερειακών της εταιρίας, που έχουν σχεδιαστεί με στόχο την αυξημένη άνεση στη χρήση των φορητών. Η N315 μας προστατεύει από την θερμότητα που εκπέμπει ο φορητός υπολογιστής, ενώ χάρη στο πτυσσόμενο mouse pad που διαθέτει, μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε το ποντίκι οπουδήποτε. Η βάση είναι πολύ στιβαρή αλλά ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά, οπότε μεταφέρεται αλλά και αποθηκεύεται εύκολα. Η επιφάνεια της είναι αντιολισθητική ώστε να συγκρατεί σταθερά το laptop κάθε στιγμή, ενώ μπορεί να πλυθεί για εύκολο καθάρισμα.

picture.logitech2
Η Logitech Portable Lapdesk N315 θα είναι διαθέσιμη on line στην logitech.com εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι τα €29,99.

πηγή: laptopblog.gr

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 16, 2009, in τεχνολογία. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Logitech παρουσιάζει τη Logitech Portable Lapdesk N315.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: