Τα μυστικά της Εδέμ

picture.τα μυστικά της Εδέμ

Καθήλωσαν πάνω από  2.000.000 τηλεθεατές… Ξεπέρασαν το  38% σε μέσο όρο τηλεθέασης σεζόν… Αγαπήθηκαν φανατικά… και επιστρέφουν πιο αποκαλυπτικά από ποτέ! Στις 20 Σεπτεμβρίου τα »Μυστικά της Εδέμ»σηκώνουν αυλαία για τη νέα σεζόν με μία συγκλονιστική τηλεταινία…

Σ’ αυτόν τον κύκλο θα αποκαλυφθούν καλά κρυμμένα μυστικά, ενώ πρόσωπα από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα ταράξουν τις ζωές ολόκληρης της παρέας. ΗΈλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσηςυπόσχονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές σε έναν ακόμα πιο συναρπαστικό κύκλο.

Ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης),κατηγορεί την Μελίτα (Χρύσα Παππά) ό,τι ήταν η αιτία που ματαιώθηκε ο γάμος του με την Εύα (Φαίη Ξυλά). Χάνει τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου, ενώ οι προσπάθειες που κάνει για να συμφιλιωθεί με την Εύα, αποβαίνουν άκαρπες. Απομακρύνεται απ’ όλους και προσπαθεί, τουλάχιστον, να πάρει με το μέρος του, την Μαρίλια.

Η Εύα (Φαίη Ξυλά), μετά τη ματαίωση του γάμου της με τον Μάνο έχει καταρρεύσει. Καταφεύγει στο σπίτι του Στέφανου (Αλέξανδρος Σταύρου) και αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μάνο. Αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις του και βγάζει πάνω του όλη την οργή και το θυμό της. Προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές της και να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου), με αργά αλλά σταθερά βήματα, έχει βάλει στόχο να ξανακερδίσει την καρδιά της Εύας. Την φιλοξενεί στο σπίτι του και υπόσχεται να την βοηθήσει. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστρέψει τον Μάνο, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Ομίλου, ενώ τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει το κοινό τους παρελθόν.

Ο Πέτρος (Δάνης Κατρανίδης) για μία ακόμη φορά έρχεται σε ρήξη με την Αμαλία (Βάνα Πεφάνη), ενώ η επιστροφή της Νταίζης (Μαριάννα Πολυχρονίδη) δρομολογεί καταιγιστικές εξελίξεις στη ζωή του.

Η Αμαλία (Βάνα Πεφάνη) συνεχίζει τις ύποπτες κινήσεις, οι οποίες ανησυχούν τον Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης) και την Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη). Αυτό που δεν γνωρίζουν, όμως, είναι η ανάμειξή της στην επιστροφή της Νταίζης.

Ο Ηλίας (Κώστας Αρζόγλου) βγαίνει από τη φυλακή με εγγύηση. Η εξομολόγηση του Μάνου, σχετικά με τον Φώτη, τον βάζει σε μεγάλες σκέψεις.

picture.τα μυστικά της Εδέμ2

Η Μελίτα (Χρύσα Παππά) προσπαθεί να πείσει όλη την παρέα, ό,τι δεν ευθύνεται για το χωρισμό του Μάνου και της Εύας. Παράλληλα, μπλέκεται με τον Στέφανο σε μια παρεξήγηση, ενώ η σχέση της με τονΟδυσσέα (Κώστας Γάκης) οδηγείται σε αδιέξοδο.

Ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) παθαίνει σοκ, όταν εμφανίζεται μπροστά του η Νταίζη, η γυναίκα, που ετοιμαζόταν να παντρευτεί στο παρελθόν. Ζητά τη συμβουλή της Νόρας (Αντιγόνη Δρακουλάκη) για το αν πρέπει να αποκαλύψει στον Οδυσσέα, την αλήθεια για την Νταίζη.

Η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη), προσπαθεί να συνεφέρει τον Λουκά, γιατί πιστεύει ό,τι ακόμα ενδιαφέρεται για την Νταίζη. Οι προσπάθειές της, όμως, αποβαίνουν εις βάρος της.

Η Δάφνη (Γεωργία Γεωργόνη), αισθάνεται ότι ο Μάνος της φόρτωσε ένα μεγάλο βάρος, όταν της αποκάλυψε την αλήθεια σχετικά με τον Φώτη. Δεν ξέρει αν θα καταφέρει να το κρατήσει μυστικό απ’ τους υπόλοιπους και ο μεγάλος της φόβος είναι η αντίδραση του Νικόλα.

Ο Οδυσσέας (Κώστας Γάκης) βλέπει έκπληκτος τη γυναίκα του, την Νταίζη, να επιστρέφει ξαφνικά και να δηλώνει ότι θα μείνει μαζί με εκείνον και το γιο τους. Αυτό σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στη σχέση του με την Μελίτα, αλλά και με τους υπόλοιπους της παρέας.

Ο Νικόλας (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος) προσπαθεί να κρατήσει την παρέα ενωμένη. Δεν ξέρει για το μυστικό που έχει αποκαλύψει ο Μάνος στην Δάφνη, γι’ αυτό και δεν έχει ιδέα για τις συνέπειες αυτής της εξομολόγησης.

Η Αγγέλα (Μαίρη Χήναρη) βλέπει για μία ακόμη φορά την κόρη της, την Εύα, να είναι δυστυχισμένη και να προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή.

Η Μαρίλια (Μαίριλυν Διονά) προσπαθεί να έρθει κοντά με τον πατέρα της Μάνο, γεγονός δύσκολο, μετά από αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν.

Η Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια και απλώνει παντού τα δίχτυα της. Εκτός από την αναστάτωση που φέρνει στη ζωή του Οδυσσέα, ζητάει απ’ την Μελίτα να αφήσει τον άντρα της, ενώ προσπαθεί να δώσει στον Λουκά εξηγήσεις για το παρελθόν.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς ξεκινά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:00 με μία συγκλονιστική τηλεταινία. Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009, η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά  από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00.

πηγή: nooz.gr

Advertisements

Posted on Σεπτεμβρίου 15, 2009, in τηλεόραση. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα μυστικά της Εδέμ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: