Οι Πειρατές της Καραϊβικής

picture.johnny Depp

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της πειρατικής κινηματογραφικής σειράς «Οι Πειρατές Της Καραϊβικής». Ο ίδιος ο Johnny Depp, ντυμένος ως Jack Sparrow, ανακοίνωσε στο «εσωτερικό» συνέδριο της Disney, «D23», ότι η τέταρτη ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα το καλοκαίρι του 2011.

Μετά τις πρόσφατες «φουρτούνες» που γνώρισε το συγκεκριμένο project, σχετικά με την ημερομηνία έναρξης γυρισμάτων, την κατεύθυνση της σειράς και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του Johnny Depp, η ταινία βρήκε επιτέλους ένα ασφαλές «λιμάνι» και τον τίτλο της: «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides» («Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Σε Παράξενες Παλίρροιες», για να επιχειρήσουμε μια πρώτη μετάφραση).

Το σενάριο θα βασιστεί στο ομίτιτλο μυθιστόρημα του Tim Powers από το 1988, με τις απαραίτητες προσαρμογές φυσικά για να αντικατασταθεί ο ήρωάς του από τον Jack Sparrow. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσα και ποια μέρη του βιβλίου θα μεταφερθούν, αλλά η ιστορία θα περιλαμβάνει την αναζήτηση της Πηγής της Νεότητας (εκεί, δηλαδή, που αφήσαμε τον Jack Sparrow στο τέλος της τρίτης ταινίας), βουντού, ζόμπι, αλλά και διάφορα ιστορικά πρόσωπα όπως ο Woodes Rogers, Κυβερνήτης στις Μπαχάμες, ο ισπανός εξερευνητής Juan Ponce de Leon και ο διαβόητος πειρατής Edward Thatch, γνωστός καλύτερα ως «Μαυρογένης».

πηγή: nooz.gr

Posted on Σεπτεμβρίου 15, 2009, in σινεμά. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι Πειρατές της Καραϊβικής.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: