Η Αρβανιτάκη συναντά τον Ζέλικο στον Λυκαβηττό

ελευθερία

Με μία μεγάλη πανηγυρική συναυλία κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Μαζί της επί σκηνής ηΜελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο διακεκριμένος Σέρβος συνθέτης και ερμηνευτής, Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, ιδιαίτερα αγαπητός στην χώρα μας…

Ο Ζέλικο και η Ελευθερία συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στο τελευταίο album της Αρβανιτάκη μέσα από το κομμάτι »Το τέλος μας δες»΄, σε μουσική του Γιοκσίμοβιτς και ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραϊτη. Η παρουσία του Σέρβου δημιουργού στη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας (που συνεχίζει ακούραστη να διευρύνει τα μουσικά της σύνορα…) αναμένεται να δώσει ένα ξεχωριστό βαλκανικό χρώμα στην όλη βραδιά.

Φυσικά η συναυλία στον Λυκαβηττό θα περιλαμβάνει μία πληθώρα από στάσεις στην πολύχρονη μουσική διαδρομή της Ελευθερίας, που μπορεί να κινείται με χαρακτηριστική άνεση σε διάφορα είδη μουσικής, όπως έχει αποδείξει τόσο μέσα από τη δισκογραφία της, όσο και από τις live εμφανίσεις της.

Μετά από ένα καλοκαίρι, που όργωσε κυριολεκτικά την Ελλάδα, αλλά έζησε και »μεγάλες στιγμές» στην μακρινή Αυστραλία, η Αρβανιτάκη επιστρέφει στον Λυκαβηττό για να μας θυμίσει ότι το ποιοτικό μπορεί να είναι κάλλιστα και εμπορικό και το αντίστροφο…

Όσον αφορά τον Ζέλικο θα βρεθεί πάλι πολύ σύντομα κοντά μας,  τον Οκτώβριο στην Αθήνα (Θέατρο Παλλάς) και την Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής) για  δύο ξεχωριστές συναυλίες.

πηγή: nooz.gr

Posted on Σεπτεμβρίου 15, 2009, in μουσική. Bookmark the permalink. Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Αρβανιτάκη συναντά τον Ζέλικο στον Λυκαβηττό.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: